Jeśli chodzi o telefon "sieci D" to po niemiecku mam oryginalną książkę (jako że mam całą instalację telefoniczną w aucie). Niestety mało spotykane fanty, zatem nie wiem jak Ci pomóc inaczej. Jako że jesteś z Pomorza to zawsze możemy się jakoś zgadać i sobie ją np. skserujesz. ;] Ja nie mam niestety teraz czasu skanować tego, książeczka A5 74 strony.
Pzdr.
Edit:
Ok, myliłem się. Zapytałem Wujka Google, chwilę z nim pogadałem i już mam zeskanowaną moją książeczkę. Załączam, może komuś jeszcze się przyda:
A jeszcze jedno - jakby ktoś miał te elementy na zbyciu (słuchawkę i stelaż konkretnie) to proszę niech się odezwie - chętnie bym sprawił sobie, bo u mnie niestety ktoś w PL wyrwał to z rządzą krwi (i pieniędzy zapewne). ;] Instalację całą mam (mikrofon, antena, kable, głośnik), tylko dziura mi została w tunelu po słuchawce. :/
Pzdr.
siudek siudkowski
Było Mercedresa Wziąć... ;] W kwestiach BMW nie pomagam na PW - od tego jest forum!
A czy ja napisałem że ma być łatwo? Spryskiwanie intensywne też zbierałem do kupy prawie rok i jeszcze nie zamontowane leży, spryskiwacze lamp też nie były proste do dorwania w komplecie, lampy tył m5 tak samo. Przywykłem. To auto to jeden wielki ciężki temat.
siudek siudkowski
Było Mercedresa Wziąć... ;] W kwestiach BMW nie pomagam na PW - od tego jest forum!
Witam!Podepnę się pod ten temat, żeby nie bałaganić. Panowie, poszukuję schematu instalacji elektrycznej telefonu montowanego w tunelu obok ręcznego w E34. Mam słuchawkę, podstawę z obudową(z niej wychodzą dwa przewody), dokupiłem już przewód nr 84 12 8 361 365. Brakuje mi przewodu nr 84 12 8 362 399- nie wiem jak on wygląda Jeżeli ma ktoś zdjęcia instalacji i jakieś schematy, to prosiłbym o podrzucenie mi- najwyżej postaram się sam wykonać instalkę.
Coś cicho w temacie. Panowie mam pytanie-posiadam kilka elementów do telefonu. Prosiłbym o pomoc(Waszą wiedzę) w skompletowaniu reszty lub dorobieniu, ponieważ nie wiem czego mi brakuje i jakie brakujące przewody mają końcówki. Jeśli ktoś dysponuje schematami, zdjęciami, instrukcją podłączenia lub innymi materiałami to proszę o info, bo nie radzę sobie.
U mnie panie kolego do wtyczki pod kanapą jest podpięta wiązka sterowania szyberdachem. Tą w bagażniku też mam,ale od czego jest tego niestety nie wiem.
witam ponownie! czy mógłby ktoś zrobić fotki umiejscowienia centralki telefonu w bagażniku E34 sedan, kostek przewodów telefonu w bagażniku (w mojej brakuje chyba pinów-telefon po naciśnięciu przycisku podświetla się i gaśnie, ale nie odpala)?