jak zimny pali odrazu nawet po kilku dniach jak sie nagrzeje nie pali wcale albo z ogromnym trudem... i nie bylo by to dziwne na tds-a gdyby nie fakt ze... pompa po calkowitej regeneracji silnik stan ideal kompresja wzorowa nie bierze oleju nie kopci. To tak jak by padl akumulator al silnik ostygnie i dalej pali normalnie?? WTF?
Mod: kolego prosze poczytac regulamin i zmienic temat watku.nie ustawiamy tematow na "prosze o pomoc", "co sie dzieje" czy "to dopiero zagadka". temat ma nas informowac wstepnie o problemie!!!!!!
Ostatnio zmieniony 06 paź 2008, 9:20 przez Adam_E34, łącznie zmieniany 1 raz.
To widocznie pompę regenerował ci tzw "Heniek" u siebie w garażu. Za odpalanie na ciepłym odpowiedzialny jest regulator w pompie wtryskowej oraz rozrząd, ja miałem rozciągnięty łańcuch i było podobnie.
na pompe mam gwarancje lancuch mam nowy w pompie zostalo wszystko wymienione moj mechanik powiedzial ze bardzo fachowo zrobiona. Jedyne co mi przychodzi do glowy to to ze cos nie tak jest z akumulatorem... bo nawet jak pompa byla kiepska i krecijlem x czasu to krecilem a teraz bult bult i stop