kupno 524TD E34

Porady na co zwrócić uwagę i jak kupować, opinie o bieżących ogłoszeniach sprzedaży.
Chcesz kupić? Bądź spokojniejszy - zapytaj!

Moderator: Moderatorzy

Ermce
Bywalec Wyjadacz
Seria: E34
Nadwozie: Sedan/Limuzyna
Model: 525tds
Rocznik: 1995
Skrzynia biegów: Manualna
Województwo: Lubuskie

kupno 524TD E34

Post autor: Ermce »

adam-bmw pisze:jest jedna zasada jak ktoś chce coś ukryć i odwrócić uwagę kupującego zakłada jakieś cieszące oko dodatki: felgi radio cokolwiek aby odwrócić uwagę
alusy kupilem po okazyjnej cenie (300zl za komplet) zaraz jak kupilem tamto auto
Awatar użytkownika
adam-bmw
Bywalec Wyjadacz
Seria: E39
Rocznik: 1999
Województwo: Kujawsko-pomorskie

kupno 524TD E34

Post autor: adam-bmw »

oj źle mnie zrozumiałeś ja mówię o skrajnych przypadkach i drogich felgach jak gdzieś na foto się trafiły, a swoją drogą zwykłe alusy to już praktycznie standard
Ermce
Bywalec Wyjadacz

kupno 524TD E34

w autach tej klasy to faktycznie juz standard, nawet w tym roczniku
Awatar użytkownika
mic
Bywalec

kupno 524TD E34

Post autor: mic »

Ciezko bedzie kupic 524td za 4 tys, ja troche szukalem i za takie pieniadze nie bylo nic ciekawego, albo walona albo do remontu albo pognita i inne rzeczy, ale czasem okazje moga sie zdarzyc, ja dalem za swoja 524td z 90r- 6500zl, narazie jestem zadowolony, choc igla nie jest, ma pare mankamentow ale nie byla mocno walona, wnetrze zadbane fotele bez przetarc, widac ze maly przebieg, zawieszenie blacha ok.
Awatar użytkownika
gummiss11
Bywalec Gadulec
Seria: E46
Model: 320d

kupno 524TD E34

Post autor: gummiss11 »

Zdjęcia nie złe, można nawet powiedzieć że LALA. A zwróciłem uwage na wgniotki przy lewym migaczu z przodu(pewnie jakaś przycierka, albo coś), później na nakładke kierownicy(ciekawe co skrywa :D ). A pod maską rzuciła mi się w oczy butelka na przelewie z chłodnicy i już wiedziałem że głowica, bo miałem to samo 8). Laik powiedział by że to cudo i nawet by się nie zastanawiał...
Bo Możemy Więcej...Obrazek
Ermce
Bywalec Wyjadacz

kupno 524TD E34

nie wiem dlaczego nikt nie powiedzial ze brakuje oslon (wszelkich), ze brak listwy na pezednim lewym blotniku i co najwazniejsze MA INNE LAMPU Z PRZODU (BOSCH BEZ "USMIESZKU" I HELLA Z "USMIESZKIEM") nawet ja to zauwazylem jak wymienilem lampe, bo faktycznie gosc z anglii wjechal mi w lewy naroznik jak od mechanika auto prowadzilem ;P popatrzcie tez na zderzak, pokrowiec na kierownicy nic nie skrywal, zal,ozylem bo lubie gruba kierownice :) wlozylem w nia naprawde wiele serduszka i pieniazkow zeby tak wygladala, ale niestety... ekonomicznie mnie wyniszczyla na tamten czas kiedy ja mialem...
Awatar użytkownika
gummiss11
Bywalec Gadulec
Seria: E46
Model: 320d

kupno 524TD E34

Post autor: gummiss11 »

Faktycznie jak lampy są różne. Ale ogólnie wygląda godnie uwagi. Wiadomo że jak się używa to się zużywa i nowsze nie będzie. Pozdrowienia dla szczęśliwego nabywcy :D
Bo Możemy Więcej...Obrazek
Ermce
Bywalec Wyjadacz

kupno 524TD E34

powiem tak... odpalala ladnie, jeszcze miala troche mocy w sobie i z wygladu nie byla najgorsza, mimo ze byla tak dojechana technicznie zakochalem sie w bmw i mimo tego ze mialem 135 konnego nissana primere sedana z 1997 w max wypasie to wiedzialem ze nastepnym autem bedzie wlasnie bmw i to e34, tyle ze musialo byc ladniejsze, tak jest dzis, jak dotad jestem zadowolony z auta w 100%
ODPOWIEDZ