PS. i jeszcze jedno. jeżeli moja klima jest manual i włączam guzik z sniezynką, ustawiam nawiew i ustawiam zimne powietrze to czy robiię dobrze. Nie wiem po co jest drugi regulatro ciepło zimno po prawej stronie na panelu. Może ktoś pomoże.
KLima w e-34 i co dalej
Moderator: Moderatorzy
-
andrzejpaluch2
- Bywalec
KLima w e-34 i co dalej
Witam witam. MOja becia 525 92r. ma klimę ale nie wiem czy jestem z niej zadowolony bo zaraza nie chodzi. I tak: spreżarka się włącza; w instalacji jest gaz, po wciśnięciu guzika (manual) świeci ale cholerka leci po ciepłu jak leciało. Poza tym smród w aucie przeokropny. Chciałem dokopac się do mikrofiltra pod schowkiem ale u mienia jewo niet. Nie wiem za co się wziąść aby zobaczyć w cziom dieło. Pomocy koledzy. Zrozpaczony rozgrzany
PS. i jeszcze jedno. jeżeli moja klima jest manual i włączam guzik z sniezynką, ustawiam nawiew i ustawiam zimne powietrze to czy robiię dobrze. Nie wiem po co jest drugi regulatro ciepło zimno po prawej stronie na panelu. Może ktoś pomoże.
Jędrek- uzalezniony od żony i beci
-
tomek-tarnow
- Bywalec
po pierwsze pisz troche jasniej po drugie masz grzyba w klimie jak .... to to albo gaz sie konczy alo klima juz jest w stanie grzyba
po trzecie cal impreza kosztuje 150zl to podbij do warsztatu i ogarnij temat
Ostatni raz poprawiam nastepnym razem bedzie bonus.Zakaz przeklinania!!!!!
//Łosiowy
po trzecie cal impreza kosztuje 150zl to podbij do warsztatu i ogarnij temat
Ostatni raz poprawiam nastepnym razem bedzie bonus.Zakaz przeklinania!!!!!
//Łosiowy
Ostatnio zmieniony 19 maja 2008, 8:46 przez tomek-tarnow, łącznie zmieniany 1 raz.
-
andrzejpaluch2
- Bywalec