KLima w e-34 i co dalej

Tematy ogólne dotyczące silnika i przeniesienia napędu (sprzęgło, skrzynia, wał, most).

Moderator: Moderatorzy

andrzejpaluch2
Bywalec

KLima w e-34 i co dalej

Post autor: andrzejpaluch2 »

Witam witam. MOja becia 525 92r. ma klimę ale nie wiem czy jestem z niej zadowolony bo zaraza nie chodzi. I tak: spreżarka się włącza; w instalacji jest gaz, po wciśnięciu guzika (manual) świeci ale cholerka leci po ciepłu jak leciało. Poza tym smród w aucie przeokropny. Chciałem dokopac się do mikrofiltra pod schowkiem ale u mienia jewo niet. Nie wiem za co się wziąść aby zobaczyć w cziom dieło. Pomocy koledzy. Zrozpaczony rozgrzany
PS. i jeszcze jedno. jeżeli moja klima jest manual i włączam guzik z sniezynką, ustawiam nawiew i ustawiam zimne powietrze to czy robiię dobrze. Nie wiem po co jest drugi regulatro ciepło zimno po prawej stronie na panelu. Może ktoś pomoże. :mrgreen:
Jędrek- uzalezniony od żony i beci
Zbych
Bywalec

Post autor: Zbych »

moze byc malo czynnika /freonu/ ...klime trzeba odgrzybic...wentylator przy zalaczeniu klimy musi chodzic :razz: /ten z przodu/ i dmuchawa
tomek-tarnow
Bywalec

Post autor: tomek-tarnow »

po pierwsze pisz troche jasniej po drugie masz grzyba w klimie jak .... to to albo gaz sie konczy alo klima juz jest w stanie grzyba

po trzecie cal impreza kosztuje 150zl to podbij do warsztatu i ogarnij temat :mrgreen:

Ostatni raz poprawiam nastepnym razem bedzie bonus.Zakaz przeklinania!!!!!
//Łosiowy
Ostatnio zmieniony 19 maja 2008, 8:46 przez tomek-tarnow, łącznie zmieniany 1 raz.
andrzejpaluch2
Bywalec

Post autor: andrzejpaluch2 »

Bóg zapłac dobry człowieku. DMuchawa chodzi, wentyl też pędzę ją nabić ale na pal. Pozdro
Sie ma Endriuuu
Jędrek- uzalezniony od żony i beci
ODPOWIEDZ