bmw tds 525 e34
witam mam pytanie jak wymienić pompe wody w moim bmw
z góry serdeczne dzięki
pompa wody
Moderator: Moderatorzy
- raven_1983
- Ekspert

- Seria: E34
- Nadwozie: Sedan/Limuzyna
- Model: 525tds
- Rocznik: 1992
- Skrzynia biegów: Automatyczna
- Województwo: Mazowieckie
pompa wody
Na górze strony jest taki specyficzny odsyłacz... "Szukaj"...
Podpowiem, że był nawet poradnik ze zdjęciami.
A odpowiedź leniwa na leniwe pytanie:
1. Wyciągnąć starą
2. Włożyć nową
3. Uzupełnić płyn
4. Odpowietrzyć
I mam nadzieję, że nikt nie będzie uszczegóławiał poszczególnych punktów... nie trudno się domyślić po skali ironii - również były wielokrotnie omawiane...
Podpowiem, że był nawet poradnik ze zdjęciami.
A odpowiedź leniwa na leniwe pytanie:
1. Wyciągnąć starą
2. Włożyć nową
3. Uzupełnić płyn
4. Odpowietrzyć
I mam nadzieję, że nikt nie będzie uszczegóławiał poszczególnych punktów... nie trudno się domyślić po skali ironii - również były wielokrotnie omawiane...
-
rekrut81
- Bywalec
- Seria: E36
- Model: 318tds
- Rocznik: 1995
- Skrzynia biegów: Manualna
- Województwo: Łódzkie
pompa wody
Do raven_1983.Czytając którąś już z kolei twoją odpowiedź na zadawane pytanie,dochodzę do wniosku,że ty tylko potrafisz odsyłać ludzi do opcji 'szukaj',albo odpowiadasz tak głupio ze tymi swoimi myślami zrażasz ludzi do tego forum.Zamiast pisać te wspaniałe odpowiedzi typu:1. Wyciągnąć starą
2. Włożyć nową
3. Uzupełnić płyn
4. Odpowietrzyć Lepiej byś wkleił link do tematu w którym może być zawarta odpowiedź na problem z samochodem.Czasem jest tak że temat jest tak rozwinięty że zawarte w nim wypowiedzi są odpowiedziami na inne bolączki i jeśli ktoś na bieżąco nie czyta forum to trudno znaleźć odpowiedź.Moja prośba brzmi(dotyczy także innych)jeśli możecie to wklejajcie linki to tematów które mogą pomóc, nie piszcie że było już to omawiane użyj opcji szukaj.
Dodano: Wto Mar 30, 2010 5:03 pm
Do raven_1983.Czytając którąś już z kolei twoją odpowiedź na zadawane pytanie,dochodzę do wniosku,że ty tylko potrafisz odsyłać ludzi do opcji 'szukaj',albo odpowiadasz tak głupio ze tymi swoimi myślami zrażasz ludzi do tego forum.Zamiast pisać te wspaniałe odpowiedzi typu:1. Wyciągnąć starą
2. Włożyć nową
3. Uzupełnić płyn
4. Odpowietrzyć Lepiej byś wkleił link do tematu w którym może być zawarta odpowiedź na problem z samochodem.Czasem jest tak że temat jest tak rozwinięty że zawarte w nim wypowiedzi są odpowiedziami na inne bolączki i jeśli ktoś na bieżąco nie czyta forum to trudno znaleźć odpowiedź.Moja prośba brzmi(dotyczy także innych)jeśli możecie to wklejajcie linki to tematów które mogą pomóc, nie piszcie że było już to omawiane użyj opcji szukaj.
2. Włożyć nową
3. Uzupełnić płyn
Dodano: Wto Mar 30, 2010 5:03 pm
2. Włożyć nową
3. Uzupełnić płyn
- niebo
- Bywalec Gadulec
- Seria: E34
- Model: 525tds
- Rocznik: 1995
- Skrzynia biegów: Automatyczna
- Województwo: Wielkopolskie
pompa wody
Kolego ''rekrut81'' podstawy korzystania z forum kłaniają się.Wszyscy używają opcji szukaj żeby nie dublować tematów i żeby było forum czytelne i przejrzyste. A co do osoby ''raven_1983'' gdyby nie jej/jego odpowiedzi to to forum było by bardzo ubogie... poczytaj trochę to się przekonasz. Pozdrawiam.
Na drodze nie jesteÅ› sam/a...

MOJA BYÅA E34 tdsA
http://bmw5er.pl/index.php
http://bmw-team-poznan.pl/index.php

MOJA BYÅA E34 tdsA
http://bmw5er.pl/index.php
http://bmw-team-poznan.pl/index.php
- adam-bmw
- Bywalec Wyjadacz
- Seria: E39
- Rocznik: 1999
- Skrzynia biegów: Manualna
- Województwo: Kujawsko-pomorskie
pompa wody
na forum jest fajny dział sam naprawiam i jest tam dokładna fotorelacja z wymiany pompy, tyle mogę podpowiedzieć reszta (szukanie) należy do ciebie.