Samochód jak się nagrzeje do normalnej temperatury (pion lub milimetr za) nieodpala wogóle, poza tym zauważyłem że jest dość słaby zwłaszcza przy ruszaniu jak jest ciepły jeśli się niedoda sporo gazu to zgaśnie. Wydaje mi się że przyśpiesza też tak jakoś mułowato trochę, niewiem jak powinno być bo niejechałem nigdy innym tdsem, ale na 143km to jakoś słabo bardzo. Ale obroty ma równe, chodzi idealnie, nietrzęsie, niedymi, jak się mocniej przegazuje to tylko dymka czarnego puści i potem spokój. Na 4 biegu samochód rozpędza się do 130-135km/h i potem nagle jakby paliwo odcinało poprostu nieprzyspiesza tylko jedzie stałą prędkością mimo pedału nawet do dechy. Mam wtryski po regeneracji, niema wycieków z układu paliwowego, znajomy sprawdzał mi pompę wtryskową, przeczyścił nastawnik i powiedział że według niego nastawnik jest ok. Proszę napiszcie co by to mogło być waszym zdaniem i jakie +- koszty?
Pozdrawiam
[ Dodano: Pon Maj 19, 2008 9:19 am ]
Mam jeszcze takie pytanie, czy możecie polecić jakiś zakład robiący, wymieniający pompy? Szukam czegoś dobrego ale za rozsądne pieniądze, czegoś naprawdę niedrogiego, bo mój fundusz na bmw jest już i tak nieźle nadszarpnięty