TELEFON FABRYCZNY E39 1998r.
Moderator: Moderatorzy
-
Sebastian1985
- Świeżak

- Seria: E39
- Nadwozie: Sedan/Limuzyna
- Model: 525tds
- Rocznik: 1998
- Skrzynia biegów: Automatyczna
- Województwo: Pomorskie
Witam, mam pytanie odnośnie fabrycznego telefonu w mojej beemce. Zamontowana jest tu Motorola 8700 - czy jest możliwość uruchomienia tego antyku? nie potrafiłem zlokalizować gdzie wkłada się kartę, jest to telefon bezprzewodowy wiec w bagażniku nie ma centralki z miejscem na kartę, pod uchwytem w podłokietniku też nie - karta powinna być wkładana do tel chyba, czy przypadkiem karta sim nie jest zintegrowana? telefon i zestaw głośnomówiący działa - gdy dzwonie na 112
Czy jest możliwość podłączenia innego telefonu pod instalację głośnomówiącą? Pozdro.
-
slawek44
- Bywalec
- Seria: E39
- Nadwozie: Sedan/Limuzyna
- Model: 525td
- Rocznik: 1998
- Skrzynia biegów: Manualna
- Województwo: Podkarpackie
Chcialbym odkopac temat bo tez nie wiem jak uruchomic ten telefon. Na forach jest dosc informacji ale modeli tych telefonow tez sporo i wiekszosc tematow niedotyczy mojego przypadku. Mam tez e39 z 98roku ale nie mam navi, w bagazniku po lewej stronie tez nie mam niczego gdzi mozna zapchac karte. (nie mam tam zupelnie niczego same kable) telefon wogole sie nie wyswietla.... Pomoze ktos?
- siudek
- Bywalec Wyjadacz
- Seria: Szukam...
- Nadwozie: Nie posiadam
- Model: Nie mam
- Rocznik: 1975
- Skrzynia biegów: Nie mam
- Województwo: Pomorskie
- Kontakt:
Jeśli chodzi o klasyczny telefon pokładowy to kartę SIM wkładasz do samego telefonu (słuchawki). Do tego musisz mieć instalację pod niego (przewody, głośnik i mikrofon do głośnomówiącego) oraz samą centralkę w bagażniku. Nic nie musisz uruchamiać etc, nie masz CAN, telefon nie ma nic wspólnego z komputerem (jedynie z radiem OE). Nie mam pojęcia co Ty masz, więc najlepiej poszukaj sobie tutaj konkretnie Twojego telefonu i zobacz czego Ci brakuje:
http://www.realoem.com/bmw/partgrp.do?m ... 7542&hg=84
Pozdrawiam.
http://www.realoem.com/bmw/partgrp.do?m ... 7542&hg=84
Pozdrawiam.
siudek siudkowski
Było Mercedresa Wziąć... ;]
W kwestiach BMW nie pomagam na PW - od tego jest forum!
Było Mercedresa Wziąć... ;]
W kwestiach BMW nie pomagam na PW - od tego jest forum!