Witam
Podobno najlepszy i najrozsadniejszy finansowo jest fejs od nerwusa - problem taki , ze pisze od jakiegos czasu i na maila i na pw na roznych forach i nic. Wie ktos jak mozna sie z nimj skontaktowac lub gdzie mozna taki fejs zamowic ? A moze gdzies na rynku jest rownie dorby w podobnej cenie ? Zalezy mi na fejsie ktory bedzie robil od pierwszych bmek ktore maja okragle lacze do tych nowszych na obd (wiadomo nie do tych najnowszych). Specjalnie do tego celu zakupilenawet lapka z rs232 , bo ten z vista i usb nie daje rady mimo dziesiatek prob .
INTERFEJS DIS/INPA NA RS232
Moderator: Moderatorzy
-
grancz
- Bywalec
- Seria: E39
- Nadwozie: Touring/Kombi
- Model: 530d
- Rocznik: 2000
- Skrzynia biegów: Automatyczna
- Województwo: Kujawsko-pomorskie
Re: INTERFEJS DIS/INPA NA RS232
Musisz poczekać aż się odezwie. Najlepiej jest brać od Nerwusa. Służy pomocą 24h/dobę .
Poczekaj bo warto. Tylko Nerwus daję filmiki co robić krok po kroku a to jest wystarczające żeby od niego zakupić..
Poczekaj bo warto. Tylko Nerwus daję filmiki co robić krok po kroku a to jest wystarczające żeby od niego zakupić..
-
zun
- Bywalec
- Seria: E39
- Nadwozie: Sedan/Limuzyna
- Model: 525tds
- Rocznik: 1998
- Skrzynia biegów: Automatyczna
- Województwo: Śląskie
Udalo mi sie na allegro od kogos kupic uzywke Viakena za 50 pln - dziala wszystko , jest stabilne.
- MariuszE34
- Bywalec
- Seria: E34
- Nadwozie: Sedan/Limuzyna
- Model: 525td
- Rocznik: 1994
- Skrzynia biegów: Manualna
- Województwo: Wielkopolskie
A ja mam pytanie-czy ma ktoś może skrypty starsze od DDE2.1 do INPY? Gdy odpalam swoją nie mogę połączyć się ze sterownikiem silnika- inne moduły widzę, ale silnika nie