INTERFEJS DIS/INPA NA RS232

Tematy ogólne dotyczące silnika i przeniesienia napędu (sprzęgło, skrzynia, wał, most).

Moderator: Moderatorzy

zun
Bywalec
Seria: E39
Nadwozie: Sedan/Limuzyna
Model: 525tds
Rocznik: 1998
Skrzynia biegów: Automatyczna
Województwo: Śląskie

INTERFEJS DIS/INPA NA RS232

Post autor: zun »

Witam

Podobno najlepszy i najrozsadniejszy finansowo jest fejs od nerwusa - problem taki , ze pisze od jakiegos czasu i na maila i na pw na roznych forach i nic. Wie ktos jak mozna sie z nimj skontaktowac lub gdzie mozna taki fejs zamowic ? A moze gdzies na rynku jest rownie dorby w podobnej cenie ? Zalezy mi na fejsie ktory bedzie robil od pierwszych bmek ktore maja okragle lacze do tych nowszych na obd (wiadomo nie do tych najnowszych). Specjalnie do tego celu zakupilenawet lapka z rs232 , bo ten z vista i usb nie daje rady mimo dziesiatek prob .
grancz
Bywalec
Nadwozie: Touring/Kombi
Model: 530d
Rocznik: 2000
Województwo: Kujawsko-pomorskie

Re: INTERFEJS DIS/INPA NA RS232

Post autor: grancz »

Musisz poczekać aż się odezwie. Najlepiej jest brać od Nerwusa. Służy pomocą 24h/dobę .
Poczekaj bo warto. Tylko Nerwus daję filmiki co robić krok po kroku a to jest wystarczające żeby od niego zakupić..
zun
Bywalec
Model: 525tds
Rocznik: 1998
Województwo: Śląskie

Post autor: zun »

Udalo mi sie na allegro od kogos kupic uzywke Viakena za 50 pln - dziala wszystko , jest stabilne.
Awatar użytkownika
MariuszE34
Bywalec
Seria: E34
Model: 525td
Rocznik: 1994
Skrzynia biegów: Manualna
Województwo: Wielkopolskie

Post autor: MariuszE34 »

A ja mam pytanie-czy ma ktoś może skrypty starsze od DDE2.1 do INPY? Gdy odpalam swoją nie mogę połączyć się ze sterownikiem silnika- inne moduły widzę, ale silnika nie
ODPOWIEDZ