Otóż przeczytałem wiele tematów o tym problemie i w żadnym nie znalazłem tego co by mi pomogło.
Samochód na 1 biegu max 4tys obrotów na drugim biegu na trzecim i czwartym do 3tys a na piatym to max 2.5tys obrotów jak ruszam na światłach to maluchy na mnie trąbią żebym szybciej ruszał jednak nie mogę
Nie jestem jakimś tam znachorem ale wyczytałem że wężyki od podciśnienia mógł spaść lub się zapchać jednak wężyk siedzi na swoim miejscu zapchany też nie jest tak samo jak i otwór pod który jest podłączony ten wężyk. Samochód trochę kopci ale szarym dymem gdy jest zimny gdy jest ciepły dymu nie widać chyba że mu się porządnie depnie.
Poprzedni właściciel wsadził filtr stożkowy poco na co nie wiem czy to może być związane z moim problemem?
No i jeszcze czy mógł by mi ktoś powiedzieć do czego są wężyki zaznaczone na zdjęciach oba są zaślepione śrubkami...
Gdy wyciągnąłem śrubkę z wężyka i odpaliłem samochód to otwór zasysał powietrze
Natomiast gdy wyjąłem śrubkę z tego wężyka po odpaleniu zaczęła lecieć ropa nie wiem poco na co to ale wydaje mi się że ktoś obciął wężyk łączący jedno z drugim to po coś po zaślepił
Znalazłem jeszcze jakiś kabel wiszący sobie swobodnie nie wiem gdzie powinien się znajdować